חדשות חמות

פסטה שיכולה להרוג אתכם? שימו לב מה אתם מכניסים לפה

סטודנט צעיר מת בנסיבות טרגיות מאוד אחרי שאכל קערה של פסטה שהכין כמעט שבוע לפני.

הבחור, בן 20, אכל מנה של ספגטי שהוא בישל 5 ימים קודם לכן, אבל היא נשארה יומיים מחוץ למקרר. אחרי יומיים שהפסטה הייתה בחוץ, שותפו לדירה של הצעיר הכניס את הפסטה למקרר לעוד שלושה ימים.

על פי דוקטור ברנרד, שבחן את הסיפור המוזר בערוץ היוטיוב שלו, הבחור הצעיר הכניס את האוכל למיקרוגל על מנת לחמם אותו לפני שאכל אותו לארוחת צהריים, כשהוא לא שם לב שהאוכל למעשה בן חמישה ימים.

מהר מאוד לאחר מכן, הוא התחיל לסבול מכאבי ראש חזקים, כאבי בטן ובחילות.

במהלך השעות שלאחר מכן, הוא התחיל להקיא, אבל חשב שמדובר פשוט בהרעלת מזון ולכן הוא שתה הרבה מים, לקח כמה תרופות והלך לישון. אבל, הוא קם ב-"אמבטיה" של זיעה והלך מיד לשירותים.

שותפו לדירה התקשר מיד לאמבולנס לאחר שראה כי הוא התעלף בשירותים על הרצפה. הוא נלקח לבית החולים ושם קבעו את מותו.

נתיחה לאחר המוות גילתה כי הוא מת מהרעלת מזון שנגרמה מבקטריה בשם 'בצילוס צראוס', הגורמת לבחילות וכאבי בטן.

התגלה גם כי התרופה שאותה הוא לקח לאחר שהרגיש לא טוב גרמה לנזק בכבד, שהיה במצב לא טוב בעקבות אותו הבקטריה שהחלה להתפשט.

דוקטור ברנרד, ציין כי מקרים כאלו לא נפוצים בכלל אבל אפשר למצוא מידע עליהם בספרות הרפואית, מטופלים שמתים כמה שעות אחרי הופעת הסימפטומים.

הוא אמר: " חשוב לציין כי זה לא מקרה טיפוסי של הרעלת מזון. הרבה אנשים אוכלים פסטה, או כל צורה אחרת של אטריות, יומיים או שלושה אחרי שהכינו אותם והכל בסדר. תיזהרו מאוכל שנשאר בחוץ יותר כמה שעות. אם האוכל מריח קצת לא טוב, עדיף לזרוק אותו לפח."

 

 

עשוי לעניין אותך גם

יותר מ-6000 אנשים מחזיקים בביטוח למקרה של חטיפת חייזרים. מה אתכם?

בתחילת החודש כמעט 2 מיליון אנשים הצטרפו לעמוד פייסבוק הנקרא: "הסתערות על אזור 51. הם …

הכלב של האישה הזאת נחטף בדרך שאתם לא יכולים לדמיין בכלל

ציפורים עלולות להוות סיוט לפעמים. בין אם אתם מנסים להירגע על חוף הים או שאתם …